Metabolisme Op 100% Werkt Het?

Metabolisme Op 100% Werkt Het?

Afvallen Geen reacties op Metabolisme Op 100% Werkt Het?

Het Metabolisme op 100% is een boek waarin wordt uitgelegd hoe het lichaam omgaat met de voedingsstoffen die het krijgt. Hoewel het kan gerekend worden onder de dieetboeken, toch is dit meer een boek die meer informatie geeft over hoe we kunnen anders gaan eten. En daardoor automatisch ook gewicht verliezen. Het legt in heel makkelijk te begrijpen taal uit hoe we van een anabolische staat naar een katabolische staat kunnen gaan door middel van onze voeding aan te passen. Het is niet zo dat ze bijvoorbeeld zeggen dat we geen kaas, geen koolhydraten of geen vetten mogen eten.

Het metabolisme op 100 procent concentreert zich vooral over het effect dat de voeding zal hebben op het lichaam. Daarbij is het dus nog steeds mogelijk om te eten wat we willen eten. En ook zoveel we willen eten. Maar moeten we altijd rekening houden dat we bepaalde voedingsmiddelen aan het dieet gaan toevoegen.

Wanneer we bijvoorbeeld veel suikers in onze maaltijd hebben, dan raden ze aan om bepaalde voedingsmiddelen met vezels te gaan toevoegen. Omdat die ervoor gaan zorgen dat de opname van de suiker een stuk trager verloopt. Waardoor de kans dat de suiker uiteindelijk zal worden opgeslagen in vet, een stuk kleiner wordt.

Een heel verrassende aanpak in het boek en zeer effectief want het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen met een voortdurend hoge bloedsuikerspiegel, een hoger risico lopen op overgewicht en op de ontwikkeling van diabetes.

Wanneer het metabolisme op 100% gebruikt en toegepast wordt, dan heb je helemaal niet het gevoel dat je op dieet bent. Omdat je gewoon nog lekker kunt blijven eten en daardoor zeker niet hoeft jezelf uit te hongeren. Wat dan uiteindelijk toch weer het tegenovergestelde effect zou hebben.

Het is enorm vlot te lezen, zelfs voor mensen die niet graag lezen kan dit heel snel en vlot gelezen worden. Er zijn geen wetenschappelijke termen die aan bod komen. Alles wordt in menselijke taal, en in makkelijk te begrijpen woorden uitgelegd. Wat het dus voor iedereen toegankelijk maakt.

De prijs van het metabolisme op 100% is tijdelijk ook zeer goedkoop. Wat je in tegenstelling tot sommige andere diëten die toch niet werken, niet kan zeggen.

Iedereen kiest natuurlijk zelf welk dieet hij of zij volgt. En het is aan jou de keuze om te bepalen of je echt wilt slagen in je opzet of niet.

Het is dan ook niet alleen een boek om je ideale gewicht te bereiken. Het is ook een motiverend boek die kan helpen meer inzicht te krijgen in ons lichaam en hoe we de processen in het lichaam op een makkelijke manier kunnen omkeren.

En op die manier dus zonder al teveel problemen gaan afvallen.

 

Author

Leave a comment

 

Back to Top